Skip to main content

Open kookworkshops

Sluit aan bij één van onze masterclasses in je eentje, met kennissen, familie, of vrienden, en ontdek de beste kooktechnieken en deel onvergetelijke herinneringen!

*De voertaal van de kookworkshop is Engels. De recepten zelf zijn zowel in het Engels als Nederlands.

Boek Nu

Kookworkshop Programma

Twee keer per maand op de zondag vindt de open kookworkshop plaats. Waan je ’s middags in de wereld van de Italiaanse of Franse keuken.

De middag begint met een feestelijk welkomstmoment. Na een glas bubbels en lekkere hapjes zal onze chef de open kookworkshop openen en beginnen met de presentatie van het programma. Hierna worden jullie in kleinere groepen (van 5 à 6 personen) verdeeld, waarbij elk team het gehele menu zal bereiden.

Er volgt uitleg over het menu en onze chef deelt handige tips en trucs om de gerechten perfect te bereiden. Alle vragen over kooktechnieken, ingrediënten en recepten worden uitgebreid beantwoord. Onder begeleiding van onze professionele koks ga je dan aan de slag om een heerlijk diner te bereiden.

Nadat de gerechten zorgvuldig zijn bereid (ongeveer 2 uur), neem je met de groep plaats aan een mooi gedekte tafel.

Ervaar het plezier van samen koken in onze masterclasses!

Anne-Eva BeumerSales

'Omdat gezelligheid in de keuken begint'

Lekker eten hoeft helemaal niet super ingewikkeld te zijn. Toch koken veel mensen vaak dezelfde gerechten. Weet je dat de meest smaakvolle recepten worden gemaakt met een handvol ingrediënten? Daarbij is het wel belangrijk dat je de juiste producten selecteert, goede combinaties maakt en de juiste kooktechnieken beheerst. Bij onze open kookworkshop maak je met de groep één van onze menu’s in 3 gangen. Wil je je technieken verder bijschaven? Volg dan één van onze inspirerende cursussen. Of je nu al veel kookervaring hebt of net begint, je loopt zeker weten met een hoop extra kennis en een grote glimlach bij ons de deur uit.

Neem contact op met ons

Heb je een vraag over het boeken van een kookworkshop?

Neem contact met ons op door een e-mail te sturen via het contactformulier of bel ons!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Telefoonnummer: +31 20 427 92 76
E-mailadres: info@keizerculinair.nl

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een kookworkshop boeken?

Een kookworkshop kan geboekt worden door op de ‘Boek nu’ knoppen te klikken op elke pagina van onze website. Je wordt dan doorverwezen naar het boekingsformulier, waar je je gegevens en voorkeuren kunt invoeren. We kijken ernaar uit om u binnenkort van dienst te zijn!

Zijn de kookworkshops geschikt voor beginners?

Ja, onze kookworkshops zijn absoluut geschikt voor beginners! Deelnemers van alle niveaus zijn welkom en onze ervaren chef-koks begeleiden en instrueren je bij elke stap. Of je nu een beginnende of ervaren kok bent, onze workshops zijn ontworpen om leuk, boeiend en informatief te zijn voor iedereen. Doe mee en ontdek het plezier van koken, ongeacht je ervaringsniveau!

Hoe lang duurt een kookworkshop?

De open kookworkshops die plaatsvinden op zondagen duren minimaal 4 uur. Hierbij ben je rond de 2 à 3 uur aan het koken. Tussendoor zullen de zelfgemaakte gerechten aan tafel geproefd worden.

Let op: Houd rekening met uitloop van de tijd.

Zijn de kookworkshops geschikt voor mensen met voedselallergieën of dieetbeperkingen?

De workshops zijn zeker geschikt voor mensen met voedselallergieën of dieetbeperkingen. Deze wensen moeten voorafgaand aan de workshop worden doorgegeven zodat de chef-kok(ten) een alternatief kan bedenken.

Wanneer vinden de open kookworkshops plaats?

De open kookworkshops vinden 2 keer per maand plaats op een zondag. De ene zondag wordt het Italiaanse menu ‘Cucina Povera’ gekookt, waarna de andere zondag er weer het Franse menu ‘Classique Française’ bereidt wordt. De open kookworkshops vinden plaats op onze locatie op de Elandsstraat in Amsterdam (Jordaan).

Wat zijn de kosten van een open kookworkshop/masterclass?

De kosten van de open kookworkshops zijn €82,50 excl. de service kosten per persoon.

Boek nu Boek nu