Skip to main content

Privé groepen

Deel onvergetelijke herinneringen terwijl je heerlijk kookt en geniet! Een gedenkwaardige manier om speciale gelegenheden te vieren!

Contact Ons
Prive-kookworkshops-amsterdam

Waarom een kookworkshop?

Je beste vriend gaat binnenkort trouwen en jij bent verantwoordelijk voor de organisatie van het vrijgezellenfeest. Een vrijgezellenfeest vier je, als het goed is, maar één keer in je leven. Dat moet natuurlijk een onvergetelijke dag worden. Nee, niet een onvergetelijk à la ‘Hangover’! Wij weten hoe het veel leuker kan en helpen je mee een vrij gezellige culinaire avond te organiseren. Eentje waarvan de foto’s met een gerust hart op Facebook kunnen, zonder dat je daarna op de bank moet slapen.

Of ben je binnenkort jarig en zie je een kaas/worst/augurk verjaardag niet zitten? Je moet er niet aan denken dat je verjaardag weer eindigt in een kringgesprek. Je zit met je handen in je haar, want wat moet je dit jaar weer bedenken? Met je beste vrienden gezellig wat mooie gerechten klaarmaken lijkt je fantastisch, alleen doe je dat liever niet bij jou thuis. Dat begrijpen wij en daarom regelen wij graag alles voor jouw dag!

Jouw momenten, onze locatie: Onvergetelijke herinneringen creëren.

Chatree van ArkFinance & Business Administration

Kookworkshop Programma

Je avond begint met een feestelijk welkomstmoment. Na een glas bubbels en lekkere hapjes zal onze chef de avond openen en beginnen met de presentatie van het programma. Hierna worden jullie in kleinere groepen verdeeld, waarbij elk team verantwoordelijk is voor één gang van het menu.

Er volgt uitleg over het menu en onze chef deelt handige tips en trucs om de gerechten perfect te bereiden. Alle vragen over kooktechnieken, ingrediënten en recepten worden uitgebreid beantwoord. Onder begeleiding van onze professionele koks ga je dan aan de slag om een heerlijk diner te bereiden.

Nadat de gerechten zorgvuldig zijn bereid (ongeveer 1,5 uur), neem je met je gezelschap plaats aan een mooi gedekte tafel.

Prive-kookworkshops-amsterdam

Neem contact op met ons

Heb je een vraag over het boeken van een kookworkshop?

Neem contact met ons op door een e-mail te sturen via het contactformulier of bel ons!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Telefoonnummer: +31 20 427 92 76
E-mailadres: info@keizerculinair.nl

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een kookworkshop boeken?

Een kookworkshop kan geboekt worden door op de ‘Boek nu’ knoppen te klikken op elke pagina van onze website. Je wordt dan doorverwezen naar het boekingsformulier, waar je je gegevens en voorkeuren kunt invoeren. We kijken ernaar uit om u binnenkort van dienst te zijn! 🙂

Zijn de kookworkshops geschikt voor beginners?

Ja, onze kookworkshops zijn absoluut geschikt voor beginners! Deelnemers van alle niveaus zijn welkom en onze ervaren chef-koks begeleiden en instrueren je bij elke stap. Of je nu een beginnende of ervaren kok bent, onze workshops zijn ontworpen om leuk, boeiend en informatief te zijn voor iedereen. Doe mee en ontdek het plezier van koken, ongeacht je ervaringsniveau!

Hoe lang duurt een kookworkshop?

De duur van onze kookworkshops hangt af van het menu dat je kiest:

  • Voor een driegangenmenu duurt de workshop meestal ongeveer drie uur.
  • Als je kiest voor een viergangenmenu, kun je verwachten dat de workshop ongeveer vier uur duurt.

Houd er rekening mee dat deze tijdsduur bij benadering is, omdat deze enigszins kan variëren op basis van de complexiteit van de gerechten en het tempo van de deelnemers. Ons doel is ervoor te zorgen dat je een plezierige en leerzame kookervaring hebt.

Zijn de kookworkshops geschikt voor mensen met voedselallergieën of dieetbeperkingen?

De workshops zijn zeker geschikt voor mensen met voedselallergieën of dieetbeperkingen. Deze wensen moeten voorafgaand aan de workshop worden doorgegeven zodat de chef-kok(ten) een alternatief kan bedenken.

Wat is de locatie van Keizer Culinair en is het bereikbaar met het openbaar vervoer?

Onze locatie in de Amsterdamse Jordaan bevindt zich op Elandsstraat 169-173, 1016 RZ Amsterdam, terwijl onze locatie in de Amsterdamse grachten te vinden is op Keizersgracht 376, 1016 GA Amsterdam. Beide locaties zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Het dichtstbijzijnde tramstation, “Elandsgracht”, ligt op slechts 5 minuten lopen van beide locaties, waardoor u ons gemakkelijk kunt bereiken. Bovendien bieden we voldoende ruimte om je fiets te stallen.

Als je van plan bent om met de auto te gaan, is Qpark Europarking ook gunstig gelegen op slechts 5 minuten lopen van onze locaties, met toegankelijke parkeeropties voor jouw gemak.

Boek nu Boek nu