Skip to main content

Bedrijfsuitjes

Versterk het teamgevoel, heb plezier, en geniet van het moment - en dat allemaal terwijl je heerlijk eten maakt.

Team-uitjes-amsterdam

Teambuilding

Ga voor een origineel en leuk bedrijfsuitje en boek een kookworkshop. Heeft de ICT-er meer dan computerskills in huis? Wil je de baas aan het werk zien in de keuken? Bij Keizer Culinair staan we klaar om uw bedrijf een unieke en smaakvolle ervaring te bieden waarbij teamwork en plezier samenkomen in de keuken.

Onze bedrijfsuitjes zijn meer dan alleen koken; het is een kans om samen te werken, te communiceren en te creëren in een ontspannen en inspirerende omgeving. Of het nu gaat om informele teambuilding, een beloning voor hard werken of gewoon een leuke manier om elkaar beter te leren kennen, voor een originele teambuildingsactiviteit ben je bij Keizer Culinair aan het juiste adres!

Koken, binden en creëren: Een voorproefje van saamhorigheid in elk gerecht

WilliamChef

Kookworkshop Programma

Je avond begint met een feestelijk welkomstmoment. Na een drankje en lekkere hapjes zal onze chef de avond openen en beginnen met de presentatie van het programma. Hierna worden jullie in kleinere groepen verdeeld, waarbij elk team verantwoordelijk is voor één gang van het menu.

Er volgt uitleg over het menu en onze chef deelt handige tips en trucs om de gerechten perfect te bereiden. Alle vragen over kooktechnieken, ingrediënten en recepten worden uitgebreid beantwoord. Onder begeleiding van onze professionele koks ga je dan aan de slag om een heerlijk diner te bereiden.

Nadat de gerechten zorgvuldig zijn bereid (ongeveer 1,5 uur), neem je met je gezelschap plaats aan een mooi gedekte tafel.

Team-uitjes-amsterdam

Neem contact op met ons

Heb je een vraag over het boeken van een kookworkshop?

Neem contact met ons op door een e-mail te sturen via het contactformulier of bel ons!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Telefoonnummer: +31 20 427 92 76
E-mailadres: info@keizerculinair.nl

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een kookworkshop boeken?

Een kookworkshop kan geboekt worden door op de ‘Boek nu’ knoppen te klikken op elke pagina van onze website. Je wordt dan doorverwezen naar het boekingsformulier, waar je je gegevens en voorkeuren kunt invoeren. We kijken ernaar uit om u binnenkort van dienst te zijn! 🙂

Welke betalingsmethoden accepteert Keizer Culinair?

Bij Keizer Culinair kunnen bedrijven betalen per factuur, bankoverschrijving of creditcard. Het is niet mogelijk om op locatie te betalen.

Wat is de maximale groepsgrootte voor een kookworkshop?

Bij keizer culinair hebben we twee locaties in Amsterdam. Op de locatie in de Jordaan kunnen +/- 100 mensen een workshop volgen en op de locatie aan de grachten +/- 25. Als je van plan bent een ander aantal deelnemers mee te nemen of speciale wensen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We werken graag met je samen om te zien welke aangepaste opties mogelijk zijn!

Zijn kookworkshops geschikt als teambuildingevenement voor een bedrijf?

Absoluut! Kookworkshops zijn een uitstekende keuze voor teambuildingevenementen binnen een bedrijf. Koken vereist teamwerk, communicatie en coördinatie. Deelnemers moeten samenwerken om een heerlijke maaltijd te bereiden, wat de samenwerking tussen teamleden bevordert. Samen een maaltijd bereiden en nuttigen kan de band tussen teamleden versterken, wat leidt tot betere werkrelaties.

Zijn de kookworkshops geschikt voor mensen met voedselallergieën of dieetbeperkingen?

De workshops zijn zeker geschikt voor mensen met voedselallergieën of dieetbeperkingen. Deze wensen moeten voorafgaand aan de workshop worden doorgegeven zodat de chef-kok(ten) een alternatief kan bedenken.

Boek nu Boek nu