Skip to main content

Vision magazine kookworkshop

Sluit aan bij de kookworkshop van Vision op 15 september, en ontdek de beste kooktechnieken en deel onvergetelijke herinneringen!

Let op: Deze kookworkshop is alleen toegankelijk voor de lezers van Vision. Dit is een eenmalige kookworkshop in samenwerking met het magazine Vision. De tijden en het menu zullen dan ook afwijken van onze gebruikelijke open kookworkshops.

Boek Nu

'Omdat gezelligheid in de keuken begint'

Lekker eten hoeft helemaal niet super ingewikkeld te zijn. Toch koken veel mensen vaak dezelfde gerechten. Weet je dat de meest smaakvolle recepten worden gemaakt met een handvol ingrediënten? Daarbij is het wel belangrijk dat je de juiste producten selecteert, goede combinaties maakt en de juiste kooktechnieken beheerst. Bij deze unieke open kookworkshop van Vision maak je met de groep  onze 3 gangen Classique Française. Of je nu al veel kookervaring hebt of net begint, je loopt zeker weten met een hoop extra kennis en een grote glimlach bij ons de deur uit.

Kookworkshop Programma

De middag begint om 16:00 met een feestelijk welkomstmoment. Na een glas bubbels en lekkere hapjes zal onze chef de avond openen en beginnen met de presentatie van het programma. Hierna worden jullie in kleinere groepen verdeeld, waarbij elk team verantwoordelijk is voor één gang van het menu.

Er volgt uitleg over het menu en onze chef deelt handige tips en trucs om de gerechten perfect te bereiden. Alle vragen over kooktechnieken, ingrediënten en recepten worden uitgebreid beantwoord. Onder begeleiding van onze professionele koks ga je dan aan de slag om een heerlijk diner te bereiden.

Nadat de gerechten zorgvuldig zijn bereid (ongeveer 1,5 uur), neem je met je gezelschap plaats aan een mooi gedekte tafel.

Vision menu Classique Française

~

Amuse-bouche

Toast champignon

Voorgerecht

Steak Tartare

Soupe à l’Oignon

Hoofdgerecht

Entrecôte met Bearnaisesaus

Gratin Dauphinois

Salade Verte

Dessert

Tarte Tatin met frambozen

~

Neem contact op met ons

Heb je een vraag over het boeken van deze unieke Vision kookworkshop?

Neem contact met ons op door een e-mail te sturen via het contactformulier of bel ons!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Telefoonnummer: +31 20 427 92 76
E-mailadres: info@keizerculinair.nl

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een kookworkshop boeken?

Een kookworkshop kan geboekt worden door op de ‘Boek nu’ knoppen te klikken op elke pagina van onze website. Je wordt dan doorverwezen naar het boekingsformulier, waar je je gegevens en voorkeuren kunt invoeren. We kijken ernaar uit om u binnenkort van dienst te zijn!

Zijn de kookworkshops geschikt voor beginners?

Ja, onze kookworkshops zijn absoluut geschikt voor beginners! Deelnemers van alle niveaus zijn welkom en onze ervaren chef-koks begeleiden en instrueren je bij elke stap. Of je nu een beginnende of ervaren kok bent, onze workshops zijn ontworpen om leuk, boeiend en informatief te zijn voor iedereen. Doe mee en ontdek het plezier van koken, ongeacht je ervaringsniveau!

Hoe lang duurt een kookworkshop?

De duur van onze kookworkshops hangt af van het menu dat je kiest:

  • Voor een driegangenmenu duurt de workshop meestal ongeveer drie uur.
  • Als je kiest voor een viergangenmenu, kun je verwachten dat de workshop ongeveer vier uur duurt.

Houd er rekening mee dat deze tijdsduur bij benadering is, omdat deze enigszins kan variëren op basis van de complexiteit van de gerechten en het tempo van de deelnemers. Ons doel is ervoor te zorgen dat je een plezierige en leerzame kookervaring hebt.

Zijn de kookworkshops geschikt voor mensen met voedselallergieën of dieetbeperkingen?

De workshops zijn zeker geschikt voor mensen met voedselallergieën of dieetbeperkingen. Deze wensen moeten voorafgaand aan de workshop worden doorgegeven zodat de chef-kok(ten) een alternatief kan bedenken.

Wat is de locatie van Keizer Culinair en is het bereikbaar met het openbaar vervoer?

Onze locatie in de Amsterdamse Jordaan bevindt zich op Elandsstraat 169-173, 1016 RZ Amsterdam, terwijl onze locatie in de Amsterdamse grachten te vinden is op Keizersgracht 376, 1016 GA Amsterdam. Beide locaties zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Het dichtstbijzijnde tramstation, “Elandsgracht”, ligt op slechts 5 minuten lopen van beide locaties, waardoor u ons gemakkelijk kunt bereiken. Bovendien bieden we voldoende ruimte om je fiets te stallen.

Als je van plan bent om met de auto te gaan, is Qpark Europarking ook gunstig gelegen op slechts 5 minuten lopen van onze locaties, met toegankelijke parkeeropties voor jouw gemak.

Wat zijn de kosten van een kookworkshop?

Bekijk het volgende bestand voor meer informatie over de tarieven van kookworkshops.

Boek nu Boek nu