Skip to main content
ONZE VERGADERRUIMTE IN

Amsterdam Jordaan

Ontdek onze stijlvolle en inspirerende locatie voor dynamische vergaderingen, trainingen, brainstormsessies, of presentaties. Wij bieden flexibele tafelopstellingen, audiovisuele voorzieningen, en heerlijke culinaire opties.

WIFI
Maximale capaciteit van 40
Beamer
Flexibele tafelopstelling
50m² Vergaderruimte
ONZE KOOKSTUDIO IN

Amsterdam Jordaan

Deze ruime en lichte kookstudio van Keizer Culinair in hartje Amsterdam, Jordaan is zeer geschikt voor grote groepen en ideaal voor het organiseren van een feest, bedrijfsuitje, groot diner, etc.

WIFI
Maximale capaciteit van 70
Beamer
Flexibele tafelopstelling
250m² Vergaderruimte
ONZE VERGADERRUIMTE IN DE

Amsterdamse Grachten

Ontdek onze stijlvolle en inspirerende locatie voor dynamische vergaderingen, trainingen, brainstormsessies, of presentaties in Amsterdam aan de grachten. Wij bieden flexibele tafelopstellingen, audiovisuele voorzieningen, en heerlijke culinaire opties.

WIFI
Maximale capaciteit van 30
Beamer
Flexibele tafelopstelling
50m² Vergaderruimte
ONZE KOOKSTUDIO IN DE

Amsterdamse Grachten

Het begon allemaal in onze charmante kookstudio aan de Keizersgracht! Deze unieke locatie in de binnenstad is een klassiek pand aan de Keizersgracht en tevens de eerste kookstudio van Keizer Culinair. Vanuit de gezellige eethoek kijk je uit over de prachtige Amsterdamse grachten.

WIFI
Maximale capaciteit van 30
Beamer
Flexibele tafelopstelling
50m² Vergaderruimte

Neem contact op met ons

Heb je een vraag over het boeken van een kookworkshop?

Neem contact met ons op door een e-mail te sturen via het contactformulier of bel ons!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Telephone number: +31 20 427 92 76
Email address: info@keizerculinair.nl

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een boeking maken bij Keizer Culinair?

Een kookworkshop of evenement/vergaderruimte kan geboekt worden door te klikken op de knoppen ‘Reserveer nu’ op elke pagina van onze website. Je wordt dan doorverwezen naar het boekingsformulier, waar je je gegevens en voorkeuren kunt invoeren. We kijken ernaar uit om u binnenkort van dienst te zijn!

Wat is de locatie van Keizer Culinair en is het bereikbaar met het openbaar vervoer?

Onze locatie in de Amsterdamse Jordaan bevindt zich aan de Elandsstraat 169-173, 1016 RZ Amsterdam, terwijl onze locatie aan de Amsterdamse grachten te vinden is aan de Keizersgracht 376, 1016 GA Amsterdam. Beide locaties zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Het dichtstbijzijnde tramstation, “Elandsgracht”, ligt op slechts 5 minuten lopen van beide locaties, waardoor u ons gemakkelijk kunt bereiken. Daarnaast bieden we voldoende ruimte om je fiets te stallen.

Als je van plan bent om met de auto te gaan, is de Qpark Europarking ook gunstig gelegen op slechts 5 minuten lopen van onze locaties, met toegankelijke parkeeropties voor jouw gemak.

Biedt Keizer Culinair ook cateringdiensten aan?

Zeker! We bieden cateringdiensten om je evenement compleet te maken. Of je nu een vergadering, feest of andere speciale gelegenheid plant. Onze cateringservices zijn flexibel en kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoeften en voorkeuren. Neem gerust contact met ons op om uw opties te bespreken en een offerte op maat te ontvangen voor cateringdiensten bij het huren van een locatie.

Wat is inbegrepen in de zaalhuur?

Onze locatieverhuur omvat verschillende voorzieningen om ervoor te zorgen dat je evenement soepel verloopt en aan je behoeften voldoet. Zoals meubilair, audiovisuele apparatuur, koffie, water en thee. Als je naast deze voorzieningen nog andere wensen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Is het mogelijk om eerst een evenement/vergaderruimte te huren en daarna een kookworkshop te volgen?

Absoluut! Je kunt zeker eerst een evenement- of vergaderruimte huren en daarna genieten van een kookworkshop. Het is een flexibele optie waarmee je je zakelijke behoeften kunt combineren met een heerlijke culinaire ervaring.

Boek nu Boek nu