Skip to main content

Evenementen en bijeenkomsten

Ben je op zoek naar de perfecte locatie voor je volgende evenement of vergadering? Zoek dan niet verder! Onze prachtige locaties bieden de ideale setting voor een breed scala aan gelegenheden. Of je nu een bedrijfsevenement, een zakelijke bijeenkomst, een bruiloftsreceptie, een privéfeest of een fotoshoot plant, onze veelzijdige ruimtes kunnen aan al je wensen voldoen.

Bedrijfsevenementen

Saaie vergaderingen? Niet op onze prachtige inspirerende locaties! Een training, vergadering of seminar is succesvoller als de deelnemers het als leuk ervaren! De beste ideeën ontstaan in een dynamische en informele setting. Onze stijlvolle locaties zijn overdag te huur. Natuurlijk kun je dit combineren met een heerlijk culinair arrangement.

Bruiloften

Trouwen doe je, als alles goed gaat, maar één keer. En dan wil je dat je dag onvergetelijk en speciaal wordt. Je wil dat alles klopt. De jurk, de taart, een sfeervolle locatie, heerlijk eten, mooie foto's en natuurlijk een spetterend feest met goede muziek. Op je bruiloft moeten al je zintuigen geprikkeld worden. Voor ons is dit dagelijkse kost. Wij doen niets liever en niets anders!

Privéfeestjes

Bruiloft, afstuderen, vrijgezellenfeest, babyshower, familiebijeenkomst, reünie of verjaardag. Geweldige gelegenheden voor een feest! Bij het organiseren van een feest komt veel kijken. Het begint natuurlijk met het kiezen van een locatie met de "wow"-factor.
Met onze ervaring en creativiteit helpen we je graag bij het organiseren van een onvergetelijk feest. Zo'n feest waar iedereen het jaren na dato nog over heeft. Kies een van onze prachtige locaties en laat ons weten wat je wensen zijn. Het kan niet gek genoeg!

Fotoshoots

Leg je creatieve visie vast in de prachtige omgeving van Keizer Culinair. Onze locaties, met hun mix van rustieke charme en moderne elegantie, bieden de ideale achtergrond voor je fotoshoots. Of het nu gaat om mode, lifestyle, voedselfotografie of meer, de levendige esthetiek van onze locaties dient als het perfecte canvas voor je artistieke inspanningen. Licht, componeer en fotografeer - creëer je meesterwerk bij Keizer Culinair.

Verbluffende instellingen

Onze locaties hebben schilderachtige achtergronden die een blijvende indruk achterlaten op je gasten of klanten.

Flexibiliteit

We begrijpen dat elk evenement uniek is en daarom bieden onze locaties flexibele opstellingen en configuraties.

Professionele ondersteuning

Van de eerste planningsfasen tot de coördinatie op de dag van het evenement zorgen we voor een soepele en succesvolle ervaring.

Voorzieningen

Hoogwaardige audiovisuele apparatuur, comfortabele zitplaatsen en cateringfaciliteiten zijn slechts enkele van de voorzieningen die tot uw beschikking staan.

Centrale locaties

Onze locaties zijn gunstig gelegen in het hart van grote Nederlandse steden, waardoor ze gemakkelijk bereikbaar zijn voor uw gasten of teamleden.

Concurrerende prijzen

We bieden concurrerende huurpakketten voor verschillende budgetten.

Klaar om uw evenement te verbeteren?

Verhoog je volgende bijeenkomst met de bijzondere locaties van Keizer Culinair. Reserveer vandaag nog voor charme, verfijning en culinair genot.

Offerte Aanvragen

Frequently Asked Questions

Hoe kan ik een locatie/kookworkshop boeken?

Een kookworkshop of locatie kan geboekt worden door op de ‘Boek nu’ knoppen te klikken op elke pagina van onze website. Je wordt dan doorverwezen naar het boekingsformulier, waar je je gegevens en voorkeuren kunt invoeren. We kijken ernaar uit om u binnenkort van dienst te zijn! 🙂

Welke betalingsmethoden accepteert Keizer Culinair?

Bij Keizer Culinair kunnen bedrijven betalen per factuur, bankoverschrijving of creditcard. Het is niet mogelijk om op locatie te betalen.

Wat is de maximale groepsgrootte?

Bij keizer culinair hebben we twee locaties in Amsterdam. Op de locatie in de Jordaan kunnen +/- 100 mensen komen en op de locatie aan de grachten +/- 25. Als je van plan bent een ander aantal deelnemers mee te nemen of speciale wensen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We werken graag met je samen om te zien welke aangepaste opties mogelijk zijn!

Wat voor soort evenementen kunnen worden georganiseerd bij Keizer Culinair?

Keizer Culinair is een veelzijdige locatie die geschikt is voor een breed scala aan evenementen. Voorbeelden zijn bruiloften, vergaderingen, wijnproeverijen, productlanceringen, enz.

Biedt Keizer Culinair ook cateringdiensten aan?

Zeker! We bieden cateringdiensten om je evenement compleet te maken. Of je nu een vergadering, feest of andere speciale gelegenheid plant. Onze cateringservices zijn flexibel en kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoeften en voorkeuren. Neem gerust contact met ons op om uw opties te bespreken en een offerte op maat te ontvangen voor cateringdiensten bij het huren van een locatie.

Boek nu Boek nu