Skip to main content

Nieuwjaarsactie

Begin nu aan je kookavontuur!

Nieuwjaarsactie

De lekkerste gerechten van 2023!

Bereid je voor om die heerlijke herinneringen opnieuw te beleven en je smaakpapillen te verleiden. We hebben de beste recepten van ons originele menu verzameld en samengesteld in het nieuwjaarsmenu.

Of je nu een beginner of een ervaren kok bent, je zult zeker genieten van deze leuke en heerlijke ervaring.

Offerte Aanvragen

Nieuwjaarsactie

~

Voorgerecht

Zuppa Lenticchia

Hoofdgerechten

Zelfgemaakte pasta met pesto en een aglio e olio saus

Dessert

Appel Tarte Tatin met frambozen

~

Vanaf €65 per persoon voor 3 uur.

De nieuwjaarsactie loopt van 8 Januari tot 31 Maart.

Te boeken voor groepen vanaf 20 personen.

Smaken onthullen

Onthul verborgen smaken met 'Unveil Flavors' bij Keizer Culinair. Ga op een zintuiglijke reis, daag normen uit en verleg je horizon, terwijl onze chef-koks innovatieve culinaire avonturen creëren.

Overgang

Verandering gebeurt geleidelijk. We bewegen ons in de richting van een bewuster, evenwichtiger leven, waarbij we ons ontdoen van overtolligheden en ons richten op emotioneel welzijn en gezonde voeding.

Omarm bescheidenheid

Minder is meer' is ons motto. We zijn klaar met overdaad; we omarmen creativiteit vanuit schaarste. We verbinden het leven in de stad met de overvloed van de natuur en geven de voorkeur aan onze lokale groenten en knollen boven geïmporteerde luxeartikelen.

Perspectief

Keizer Culinair ontkracht de mythe 'lekker staat gelijk aan geïmporteerd'. Ons menu, vol lokale producten, peulvruchten en granen, staat voor ons geloof in smaakvol, duurzaam eten.

Verbindingen

Eten gaat niet over status; het gaat over verbinding. Ons menu met eenvoudige, maar uitdagende gerechten benadrukt deze gedeelde ervaring en transformeert alledaagse ingrediënten in culinaire magie.

Waar wacht je nog op? Vraag een offerte aan!

Begin nu aan je kookavontuur!

Boek nu Boek nu BOOK NOW