Skip to main content

Onze verschillende kookworkshops

De eerste kookworkshop is de Italiaanse kookworkshop in Amsterdam. Stap binnen in de betoverende wereld van 'Cucina Povera', waar eenvoud resulteert in buitengewone smaak. Ons menu laat zien hoe uit simpele ingrediënten buitengewone gerechten ontstaan. Ontdek hoe je zelf verse pasta maakt en ervaar hoe je met weinig middelen toch rijke en volle smaken kunt creëren. Een ode aan de kracht van eenvoud in de keuken.

Classique Française

Ontdek de klassieke smaken van Frankrijk met ons menu 'Classique Française'. Van de authentieke charme van steak tartare tot andere tijdloze favorieten, we dompelen je onder in de smaakvolle recepten uit de Franse keuken. Leer en geniet terwijl we samen deze heerlijke gerechten bereiden en de culinaire tradities van Frankrijk vieren.

Puur Hollands

Duik in de heerlijke wereld van ons 'Puur Hollands' menu, waar Nederlandse trots en smaken samenkomen. Van ambachtelijke stoofschotels tot andere heerlijke traditionele Nederlandse gerechten, ervaar het Hollandse rijke culinaire erfgoed. Leer de geheimen achter deze geliefde gerechten terwijl we samen een smakelijke reis door de Nederlandse keuken maken."

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een kookworkshop boeken?

Een kookworkshop kan geboekt worden door op de ‘Boek nu’ knoppen te klikken op elke pagina van onze website. Je wordt dan doorverwezen naar het boekingsformulier, waar je je gegevens en voorkeuren kunt invoeren. We kijken ernaar uit om u binnenkort van dienst te zijn! 🙂

Biedt Keizer Culinair vegetarische kookworkshops aan?

Het korte antwoord is ja, ons Cucina Povera (Italiaans) menu is volledig vegetarisch! Keizer Culinair kan ook vegetarische alternatieven bieden voor de meeste van onze andere menu’s waar vlees en of vis worden gebruikt.

Met hoeveel mensen kan je een kookworkshop volgen?

Bij keizer culinair hebben we twee locaties in Amsterdam. Op de locatie in de Jordaan kunnen +/- 100 mensen een workshop volgen en op de locatie aan de grachten +/- 25. Als je van plan bent een ander aantal deelnemers mee te nemen of speciale wensen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We werken graag met je samen om te zien welke aangepaste opties mogelijk zijn!

Zijn kookworkshops geschikt als teambuildingevenement voor een bedrijf?

Absoluut! Kookworkshops zijn een uitstekende keuze voor teambuildingevenementen binnen een bedrijf. Koken vereist teamwerk, communicatie en coördinatie. Deelnemers moeten samenwerken om een heerlijke maaltijd te bereiden, wat de samenwerking tussen teamleden bevordert. Samen een maaltijd bereiden en nuttigen kan de band tussen teamleden versterken, wat leidt tot betere werkrelaties.

Zijn de kookworkshops geschikt voor mensen met voedselallergieën of dieetbeperkingen?

De workshops zijn zeker geschikt voor mensen met voedselallergieën of dieetbeperkingen. Deze wensen moeten voorafgaand aan de workshop worden doorgegeven zodat de chef-kok(ten) een alternatief kan bedenken.

Boek nu Boek nu