Skip to main content

Een kookervaring zoals je nog nooit hebt gezien.

Of je nu net begint aan je culinaire avontuur of al een ervaren keukenmeester bent. Keizer Culinair kookworkshops zijn ontworpen om te inspireren en te laten genieten van het culinaire avontuur. Onze praktijklessen, onder leiding van ervaren chef-koks, zijn geschikt voor alle niveaus en kookinteresses. Ben je klaar voor je nieuwe kookavontuur?

Ontdek de geheimen van onze kooklessen

Keizer Culinair biedt kookworkshops en -cursussen aan voor groepen (zakelijk en particulier) en individuele hobbykoks. Op informele en speelse wijze ga je bij ons zelf aan de slag in de keuken onder professionele begeleiding van onze chefs. We leren onze mensen graag nieuwe kooktechnieken en vertellen veel over de achtergrond van de producten waar we mee werken. Zo steek je er nog wat van op ook.
Naast de kookworkshops bieden we ruimte aan allerlei andere culinaire evenementen. Denk aan wijnproeverijen, productpresentaties, kookclubjes, kookwedstrijden, besloten diners, lanceringen van kookboeken, bruiloften en televisie-opnames. Als het maar iets met eten of drinken te maken heeft, dan ben je bij onze kookstudio’s aan het juiste adres.

Bouw teamwork op, lach hartelijk en deel onvergetelijke herinneringen - en dat allemaal terwijl je heerlijk aan het koken bent.

Programma kookworkshop

U start de avond met een feestelijk ontvangst. Na het glaasje bubbels en borrelhapje heet onze chef jullie van harte welkom en starten we met een uitleg van de avond. Vervolgens worden jullie verdeeld in groepjes waarbij elke groep verantwoordelijk is voor een gang van het menu. Toelichting wordt gegeven over het menu, en de chef geeft handige tips en trucs om de gerechten te bereiden. Hij of zij zal ook al uw vragen over kooktechnieken, ingrediënten, en recepten beantwoorden. En onder begeleiding van onze professionele chefs zullen jullie een heerlijk diner bereiden. Na de bereiding van de gerechten (circa 1,5 uur) ga je met jouw gezelschap aan de mooi opgedekte tafel.

Wij zullen de zelfgemaakte gerechten voor jullie uitserveren zodat jullie alle tijd hebben om te tafelen. Uiteraard mag de bijpassende wijn niet ontbreken. Aan het eind van de avond gaat u naar huis met een volle maag, veel tevreden gasten, tips & trucs, en nieuwe recepten. Zo kunt u de gerechten thuis opnieuw maken en uw familie of vrienden verrassen! We streven ernaar een onvergetelijke ervaring te bieden, waarbij alle deelnemers volop genieten met heerlijk eten en lekkere drankjes, professionele koks, en een educatieve component. Neem snel een kijkje bij onze menu’s en mogelijkheden!

WORKSHOPS

Making the world a tastier place.

Filter

kookles-zakelijke-groepen-amsterdam

Zakelijke Groepen

Ga voor een origineel en leuk bedrijfsuitje en boek een kookworkshop. Heeft de ICT-er meer…
people-listening-while-explaining-at-a-cooking-workshop

Open Kookworkshops

Twee keer per maand op de zondag vindt de open kookworkshop plaats. Waan je 's…
private-groups-cooking-workshop-location-amsterdam

Particuliere Groepen

Je beste vriend gaat binnenkort trouwen en jij bent verantwoordelijk voor de organisatie van het…
cadeaubon-kookworkshop-keizer-culinair-amsterdam

Cadeaubonnen

Geef een culinair avontuur cadeau! Verras je geliefden met de smaken van creativiteit en het…

Gallerij

Boek nu Boek nu