Skip to main content

Puur Hollands

Begin nu aan je kookavontuur!

PUUR HOLLANDS

Duik in het hart van de Nederlandse keuken.

Back to the roots!
Onze eigen Hollandse keuken heeft enorm veel te bieden maar daar staan we niet altijd bij stil. Maak opnieuw kennis met typische klassiekers van eigen bodem zoals Rinse appelstroop, Friese nagelkaas, hangop, en Zaanse Mosterd. Proef waar Holland groot mee is geworden. Wij zijn trots op de Hollandse keuken, dus kom genieten van oer-Hollandse gezelligheid!

Ervaar het plezier van het maken en proeven van klassieke Nederlandse gerechten, elk met een vleugje geschiedenis en een gevoel van plaats.

Of je nu een beginner of een ervaren kok bent, je zult zeker genieten van deze leuke en heerlijke ervaring.

Offerte Aanvragen

Puur Hollands

Voorgerecht

Mosterdsoep met gerookte witvis en een gepocheerd ei

Profiteroles gevuld met Hollandse geitenkaas*

Hoofdgerecht

Texels lamsvlees met Rinse appelstroopjus

Hollandse aardappel puree

Wafel van Friese kruidnagelkaas

Dessert

Hangop met Betuws fruit en kletskoppen

De gerechten gemarkeerd met (*) worden weggelaten als je kiest voor een driegangenmenu.

Smaken onthullen

Onthul verborgen smaken met 'Unveil Flavors' bij Keizer Culinair. Ga op een zintuiglijke reis, daag normen uit en verleg je horizon, terwijl onze chef-koks innovatieve culinaire avonturen creëren.

Transitie

Verandering gebeurt geleidelijk. We bewegen ons in de richting van een bewuster, evenwichtiger leven, waarbij we ons ontdoen van overtolligheden en ons richten op emotioneel welzijn en gezonde voeding.

Omarm bescheidenheid

Minder is meer' is ons motto. We zijn klaar met overdaad; we omarmen creativiteit vanuit schaarste. We verbinden het leven in de stad met de overvloed van de natuur en geven de voorkeur aan onze lokale groenten en knollen boven geïmporteerde luxeartikelen.

Perspectief

Keizer Culinair ontkracht de mythe 'lekker staat gelijk aan geïmporteerd'. Ons menu, vol lokale producten, peulvruchten en granen, staat voor ons geloof in smaakvol, duurzaam eten.

Verbindingen

Eten gaat niet over status; het gaat over verbinding. Ons menu met eenvoudige, maar uitdagende gerechten benadrukt deze gedeelde ervaring en transformeert alledaagse ingrediënten in culinaire magie.

Waar wacht je nog op?

Begin nu aan je kookavontuur!

Boek nu Boek nu