Begin nu aan je kookavontuur!
”Onze culinaire cultuur? Het is eenvoudig, duurzaam en gezond voedsel. En al dat lekkers komt van Nederlandse bodem!
Albert KooyExecutive Chef
PUUR HOLLANDS
Duik in het hart van de Nederlandse keuken.
Back to the roots!
Onze eigen Hollandse keuken heeft enorm veel te bieden maar daar staan we niet altijd bij stil. Maak opnieuw kennis met typische klassiekers van eigen bodem zoals Rinse appelstroop, Friese nagelkaas, hangop en Zaanse Mosterd. Proef waar Holland groot mee is geworden. Wij zijn trots op de Hollandse keuken, dus kom genieten van oer-Hollandse gezelligheid!
Ervaar het plezier van het maken en proeven van klassieke Nederlandse gerechten, elk met een vleugje geschiedenis en een gevoel van plaats.
Of je nu een beginner of een ervaren kok bent, je zult zeker genieten van deze leuke en heerlijke ervaring.
Vier gangen Puur Hollands
Borrelhapje
Profiteroles gevuld met Hollandse geitenkaas*
Voorgerecht
Mosterdsoep met gerookte witvis en een gepocheerd ei
Hoofdgerecht
Texels lamsvlees met Rinse appelstroopjus, Hollandse aardappel puree en een wafel van Friese kruidnagelkaas
Dessert
Hangop met Betuws fruit en kletskoppen
De gerechten gemarkeerd met (*) worden weggelaten als je kiest voor een driegangenmenu.
Waar wacht je nog op?
Begin nu aan je kookavontuur!