Skip to main content

Cucina Povera

Begin nu aan je kookavontuur!

Cucina Povera

Ons vernieuwde vegetarische Italiaanse menu

De combinatie van eenvoud en verfijning, de nadruk op verse en seizoensgebonden ingrediënten, het gebruik van kruiden… dit alles maakt de Italiaanse keuken tot een van de beste ter wereld.

Maar als je echt Italiaans eten wilt leren maken, is er geen betere plek om te beginnen dan met Cucina Povera. In deze vegetarische kookworkshop laten we je zien hoe je enkele van de meest klassieke Italiaanse gerechten maakt. Je leert koken als een Italiaanse nonna (grootmoeder), met eenvoudige technieken en ingrediënten om verrukkelijke meesterwerken te maken.

Of je nu een beginner of een ervaren kok bent, je zult zeker genieten van deze leuke en heerlijke ervaring.

Offerte Aanvragen

Cucina Povera

Vegetarisch

Voorgerecht

Inslata Cavolfiore

Zuppa Lenticchia

Foccaccia met cannellini dip*

Hoofdgerechten

Verse Pasta met aglio e olio

Verse pasta met huisgemaakte pesto

Risotto Zuchinne*

Dessert

Torta della nonna

Zabaglione

Sbrisilona*

De gerechten gemarkeerd met (*) worden weggelaten als je kiest voor een driegangenmenu.

Smaken onthullen

Onthul verborgen smaken met 'Unveil Flavors' bij Keizer Culinair. Ga op een zintuiglijke reis, daag normen uit en verleg je horizon, terwijl onze chef-koks innovatieve culinaire avonturen creëren.

Transitie

Verandering gebeurt geleidelijk. We bewegen ons in de richting van een bewuster, evenwichtiger leven, waarbij we ons ontdoen van overtolligheden en ons richten op emotioneel welzijn en gezonde voeding.

Omarm bescheidenheid

Minder is meer' is ons motto. We zijn klaar met overdaad; we omarmen creativiteit vanuit schaarste. We verbinden het leven in de stad met de overvloed van de natuur en geven de voorkeur aan onze lokale groenten en knollen boven geïmporteerde luxeartikelen.

Perspectief

Keizer Culinair ontkracht de mythe 'lekker staat gelijk aan geïmporteerd'. Ons menu, vol lokale producten, peulvruchten en granen, staat voor ons geloof in smaakvol, duurzaam eten.

Verbindingen

Eten gaat niet over status; het gaat over verbinding. Ons menu met eenvoudige, maar uitdagende gerechten benadrukt deze gedeelde ervaring en transformeert alledaagse ingrediënten in culinaire magie.

De Galerij

Waar wacht je nog op? Ga koken, ziet er goed uit!

Begin nu aan je vegetarische kookavontuur!

Boek nu Boek nu