Skip to main content

Classique Française

Begin nu aan je kookavontuur!

Als er één element van de Franse keuken basis kan worden genoemd, dan is dat soep.

Louis DiatMaster Chef
Classique Française

Ontdek het hart van de Franse keuken.

Bent je klaar om je kookkunsten naar een hoger niveau te tillen?

In de wereld zijn er maar weinig keukens in de wereld die qua pure verfijning kunnen tippen aan de Franse keuken. Van eenvoudige, rustieke gerechten tot haute cuisine, de Franse keuken heeft voor elk wat wils.

Tijdens de kookworkshop Classique Français leer je de geheimen van de klassiek Franse keuken en verken je de smaken, technieken en gerechten die de Franse keuken zo iconisch maken. Met een menu met lokale producten, tijdloze Franse klassiekers en een overvloed aan smaak, is dit een ervaring die je niet wilt missen!

Of je nu een beginner of een ervaren kok bent, je zult zeker genieten van deze leuke en heerlijke ervaring.

Boek nu

Vier gangen Classique Française

Amuse-bouche

Toast champignon

Voorgerecht

Steak Tartare & Soupe à l’Oignon*

Hoofdgerecht

Entrecôte met Béarnaisesaus, Gratin Dauphinois, Tarte aux Courgettes* & Salade Verte

Dessert

Tarte Tatin met frambozen

De gerechten gemarkeerd met (*) worden weggelaten als je kiest voor een driegangenmenu.

Smaken onthullen

Onthul verborgen smaken met 'Unveil Flavors' bij Keizer Culinair. Ga op een zintuiglijke reis, daag normen uit en verbreed je horizon, terwijl onze chef-koks innovatieve culinaire avonturen creëren."

Omarm bescheidenheid

Minder is meer' is ons motto. We zijn klaar met overdaad; we omarmen creativiteit vanuit schaarste. We verbinden het leven in de stad met de overvloed van de natuur en geven de voorkeur aan onze lokale groenten en knollen boven geïmporteerde luxeartikelen.

Verbindingen

Eten gaat niet over status; het gaat over verbinding. Ons menu met eenvoudige, maar uitdagende gerechten benadrukt deze gedeelde ervaring en transformeert alledaagse ingrediënten in culinaire magie.

Transitie

Verandering gebeurt geleidelijk. We bewegen ons in de richting van een bewuster, evenwichtiger leven, waarbij we ons ontdoen van overtolligheden en ons richten op emotioneel welzijn en gezonde voeding.

Perspectief

Keizer Culinair ontkracht de mythe 'lekker staat gelijk aan geïmporteerd'. Ons menu, vol lokale producten, peulvruchten en granen, staat voor ons geloof in smaakvol, duurzaam eten.

Daag de norm uit

Keizer Culinair is hier om het stereotype 'exotisch staat gelijk aan opwindend' te ontkrachten. Onze borden bieden een symfonie van lokaal ingekochte ingrediënten, die zich onderscheiden door hun eenvoud en bewijzen dat minder inderdaad meer kan zijn.

Waar wacht je nog op?

Begin nu aan je kookavontuur!

Boek nu Boek nu BOOK NOW